Локација

JES Pasta, бул Максим Горки бр. 8 лок 2, Maksim Gorki 8/2, Максим Горки 1000, Скопје

Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  9:00 am - 10:00 pm

 • вторник

  9:00 am - 10:00 pm

 • Среда

  9:00 am - 10:00 pm

 • Четврток

  9:00 am - 10:00 pm

 • Петок

  9:00 am - 10:00 pm

 • Сабота

  11:00 am - 9:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 14, 2024 12:23 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место