Локација

New Place, Dimo Gavrovski Kara 34, 1220 1220, Тетово

Затворено
Отворено време денес: 9:00 am - 11:30 pm
 • Понеделник

  9:00 am - 12:00 am

 • вторник

  9:00 am - 12:00 am

 • Среда

  9:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  9:00 am - 12:00 am

 • Петок

  9:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  9:00 am - 12:00 am

 • Недела

  9:00 am - 11:30 pm

 • јули 21, 2024 1:10 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место