Локација

Пица Ресторан Ток-2000, Илинденска 86/8, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 9:00 am - 7:00 pm
 • Понеделник

  7:00 am - 9:00 pm

 • вторник

  7:00 am - 9:00 pm

 • Среда

  7:00 am - 9:00 pm

 • Четврток

  7:00 am - 9:00 pm

 • Петок

  7:00 am - 9:00 pm

 • Сабота

  9:00 am - 7:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 20, 2024 11:05 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место