Локација

XXW6+XJ2 Pizza Bella, Илинденска, Тетово 1220

Отвора за неколку минути
Отворено време денес: 6:30 am - 12:00 am
 • Понеделник

  6:30 am - 12:00 am

 • вторник

  6:30 am - 12:00 am

 • Среда

  6:30 am - 12:00 am

 • Четврток

  6:30 am - 12:00 am

 • Петок

  6:30 am - 12:00 am

 • Сабота

  6:30 am - 12:00 am

 • Недела

  6:30 am - 12:00 am

 • јули 21, 2024 6:27 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место