Локација

PIZZA PIANO, Борис Кидриќ 53, Гостивар 1230

Затвора за 25 минути
Отворено време денес: 9:00 am - 12:00 am
 • Понеделник

  8:00 am - 12:00 am

 • вторник

  8:00 am - 12:00 am

 • Среда

  8:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  8:00 am - 12:00 am

 • Петок

  8:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  9:00 am - 12:00 am

 • Недела

  9:00 am - 12:00 am

 • јули 13, 2024 11:36 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место