Локација

Ресторан Беламија, Гоце Делчев 108, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 11:00 am - 8:00 pm
 • Понеделник

  9:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  9:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  9:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  9:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  9:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  9:00 am - 12:00 am

 • Недела

  11:00 am - 8:00 pm

 • јули 21, 2024 1:06 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место