Локација

Ресторан „Голден Палас“, Индустриска, Куманово

Затвора за неколку минути
Отворено време денес: 8:00 am - 11:30 pm
 • Понеделник

  8:00 am - 11:30 pm

 • вторник

  8:00 am - 11:30 pm

 • Среда

  8:00 am - 11:30 pm

 • Четврток

  8:00 am - 11:30 pm

 • Петок

  8:00 am - 11:30 pm

 • Сабота

  8:00 am - 11:30 pm

 • Недела

  8:00 am - 11:30 pm

 • јули 20, 2024 11:26 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место