Локација

C2R6+FMV Ресторан „Кицо“, Булевар Македонија, Кавадарци

Отворено
Отворено време денес: 9:00 am - 1:00 am
 • Понеделник

  9:00 am - 1:00 am

 • вторник

  9:00 am - 1:00 am

 • Среда

  9:00 am - 1:00 am

 • Четврток

  9:00 am - 1:00 am

 • Петок

  9:00 am - 1:00 am

 • Сабота

  9:00 am - 1:00 am

 • Недела

  9:00 am - 12:00 am

 • јули 20, 2024 11:47 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место