Локација

2X5J+H48 Ресторан Принц, Boris Kidrich, Тетово 1220

Затвора за 30 минути
Отворено време денес: 8:30 am - 12:00 am
 • Понеделник

  8:30 am - 12:00 am

 • вторник

  8:30 am - 12:00 am

 • Среда

  8:30 am - 12:00 am

 • Четврток

  8:30 am - 12:00 am

 • Петок

  8:30 am - 12:00 am

 • Сабота

  8:30 am - 12:00 am

 • Недела

  8:30 am - 12:00 am

 • јули 13, 2024 11:32 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место