Локација

Ресторан Романтика, Борис Кидрич bb, Тетово 1200

Затворено
Отворено време денес: 8:00 am - 11:00 pm
 • Понеделник

  8:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  8:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  8:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  8:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  8:00 am - 11:00 pm

 • Сабота

  8:00 am - 11:00 pm

 • Недела

  8:00 am - 11:00 pm

 • јули 21, 2024 7:02 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место