Локација

Ресторан Седра, Тетово 1220

Затворено
Отворено време денес: 8:30 am - 11:00 pm
 • Понеделник

  6:30 am - 11:00 pm

 • вторник

  6:30 am - 11:00 pm

 • Среда

  6:30 am - 11:00 pm

 • Четврток

  6:30 am - 11:00 pm

 • Петок

  6:30 am - 11:00 pm

 • Сабота

  6:30 am - 11:00 pm

 • Недела

  8:30 am - 11:00 pm

 • јули 21, 2024 6:08 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место