Локација

Ресторан Сирена, 133 nr. 7 Tetovo MK, 1220

Затворено
Отворено време денес: 12:30 pm - 11:00 pm
 • Понеделник

  7:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  7:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  7:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  7:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  7:00 am - 11:00 pm

 • Сабота

  12:30 pm - 11:00 pm

 • Недела

  12:30 pm - 11:00 pm

 • јули 20, 2024 11:10 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место