Локација

Сендвичара Седмица - 7, TC Tri Bisera, MK, Булевар Јане Сандански bb, Скопје 1000

Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  8:00 am - 11:00 pm

 • вторник

  8:00 am - 11:00 pm

 • Среда

  8:00 am - 11:00 pm

 • Четврток

  8:00 am - 11:00 pm

 • Петок

  8:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  8:00 am - 12:00 am

 • Недела

  N / A

 • јули 14, 2024 12:26 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место