Локација

Shatci Sendvichari - Palma Mall, Palma Mall, Skopski Pat br.8 kat 2 lok. SF 32 Tetovo MK, 1200

Затвора за 10 минути
Отворено време денес: 9:00 am - 12:00 am
 • Понеделник

  9:00 am - 12:00 am

 • вторник

  9:00 am - 12:00 am

 • Среда

  9:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  9:00 am - 12:00 am

 • Петок

  9:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  9:00 am - 12:00 am

 • Недела

  10:00 am - 10:00 pm

 • јули 20, 2024 11:52 pm локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место