Локација

Shatci Sendvichari - Tetovo Centar, ul. Marsal Tito br 56 Tetovo MK, 1200

Затворено
Отворено време денес: 10:00 am - 11:00 pm
 • Понеделник

  9:00 am - 12:00 am

 • вторник

  9:00 am - 12:00 am

 • Среда

  9:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  9:00 am - 12:00 am

 • Петок

  9:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  10:00 am - 11:00 pm

 • Недела

  10:00 am - 11:00 pm

 • јули 21, 2024 12:47 am локално време

Категории
 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место