Локација

Street Food (Burgers and Toast), Кленоец 1, Охрид

Не е достапно
Денешниот распоред за работа не е достапен
 • Понеделник

  10:00 pm - 5:00 am

 • вторник

  10:00 pm - 12:00 am

 • Среда

  10:00 pm - 12:00 am

 • Четврток

  10:00 pm - 12:00 am

 • Петок

  10:00 pm - 12:00 am

 • Сабота

  11:00 am - 4:00 pm

 • Недела

  N / A

 • јули 14, 2024 12:05 am локално време

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место