Локација

Yummy Kitchen&Grill, Благој Ѓорев 86, Велес 1403

Затвора за неколку минути
Отворено време денес: 10:00 am - 12:00 am
 • Понеделник

  10:00 am - 12:00 am

 • вторник

  10:00 am - 12:00 am

 • Среда

  10:00 am - 12:00 am

 • Четврток

  10:00 am - 12:00 am

 • Петок

  10:00 am - 12:00 am

 • Сабота

  10:00 am - 12:00 am

 • Недела

  4:00 pm - 12:00 am

 • јули 13, 2024 11:58 pm локално време

 • Сè уште нема коментари
 • Додадете преглед
  Додај Место